joi, 3 mai 2012

Iluminatii din Bavaria (Illuminati)


Vechii cautatori de Lumina din Bavaria este una dintre cele mai celebre societati secrete din istorie. De-a lungul vremii, a dat nastere unui numar imens de teorii ale conspiratiei si a unor speculatii aparent fara sfarsit. Fondatorul sau, Adam Weishaupt, ar fi surprins (si incantat) sa constate cat de populara a devenit organizatia sa in cele peste doua secole scurse de la infiintare. Societatea a fost intemeiata, pe data de 1 mai 1776, in localitatea Ingolstadt din Bavaria. Nascut in 1748, Weishaupt a fost educat la o manastire iezuita si a ajuns primul profesor mirean de Drept civil si canonic la universitatea iezuita locala. Profund influentat de Iluminism, a devenit liber-cugetator, lepadandu-se de invataturile primite in copilarie. Ele s-au dovedit insa utile : iezuitii l-au instruit nu numai cum sa gandeasca, ci i-au inculcat si respectul fata de loialitate, disciplina si discretie, pe care Weishaupt avea sa-l valorifice din plin in organizarea eficienta a societatii Iluminatilor.
Grupul fondat de Weishaupt era o "Scoala a Intelepciunii" care pleca pentru crearea unei rase umane mai bune si pentru perfectionism- mai intai, si-au luat numele, foarte sugestiv, "Perfectibilii". Membrii erau incurajati sa studieze atat autorii clasici, precum Aristotel, cat si pe cei moderni. Fiecare nou membru sau initiat se afla sub supravegheera unui tutore care avea sarcina sa-l indrume pe drumul spre cunoastere si iluminare. Telul suprem al acestei grupari de elita era preluarea puterii politice si crearea unei societati perfecte, bazata pe intelepciunea membrilor. Ca organizatie intemeiata cu scopul de a guverna lumea, ea poate fi considerata o societate secreta, in sensul deplin al cuvantului. Ar fi insa gresit sa-l privim pe Weishaupt pur si simplu ca pe un individ ahtiat dupa putere si dornic sa stapaneasca lumea cu orice pret. Se pare ca fondatorul acestei societati secrete credea sincer in caracterul esetialmente bun al oamenilor si dorea sa le ofere mijloace prin care sa-si fructifice potentialul. Pentru el, principalul obstacol in calea perfectiunii era gandirea traditionala, lipsita de orizont si retrograda care trebuia schimbata. Insa de la inceputurile lor, Iluminatii, din Bavaria au intretinut legaturi stranse cu francmasoneria. Weishaupt insusi era mason. Din cate se stie, a fost insa nemultumit de regulile care interziceau lojilor sa se implica activ in politica (desii membrii o puteau face fara restrictii, dar in nume personal). Pentru cineva care urmarea crearea unei societati secrete, francmasoneria reprezenta insa o oportunitate fantastica pe care Weishaupt s-a hotarat sa n-o scape, cu atat mai mult cu cat cunostea din perioada iezuita beneficiile unei bune organizari si ale disciplinei.
Lojile masonice ii ofereau lui Weishaupt sansa de a prelua structuri secrete deja create, pentru a-si promova propria societate si propriile idealuri. In acelasi timp, pregatirea academica l-a facut sa inteleaga ca pentru a reusi sa-si puna in aplicare planurile ambitioase, avea nevoie sa-si intinda tentaculele si sa se infiltreze in cele mai importante sectoare ale vietii sociale. Trebuia sa atraga de partea sa oameni cu talente si posibilitati, bani si contracte si in plus indivizi din aparatul puterii de stat. I-a gasit printre membrii lojilor, francmasoneria europeana fiind la acea vreme extrem de populara in randurile intelectualilor de elita. Astfel, Weshaupt a demarat actiunea de creare a unei societati secrete in sanul unei alte societati secrete , recrutand conducatorii unor loji si asigurandu-si controlul asupra intregii organizatii. Fostii sai profesori iezuiti ar fi fost cu siguranta mandri de tactica sa stralucita.
Secretizarea impusa de Weishaupt in cadrul societatii era cu adevarat extraordinara. De exemplu, fiecare membru purta un nume de cod. Fapt interesant, Weishaupt  a ales numele Spartacus, dupa sclavul gladiator din secolul I i.Hr. devenit conducator al unei rascoale considerate la acea vreme o amenintare serioasa la adresa Romei. Este un mic indiciu, sugestiv insa pentru agenda radicala a fondatorului miscarii Iluminatilor. Adolph Knigge, reprezentant al micii nobilimi si scriitor din Hanovra, care il sprijinise pe Weishaupt la crearea societatii, si-a luat numele de Filon, dupa cel al filosofului evreu din secolul I. Alt membru de seama, diplomatul Xavier von Zwack, purta numele marelul om de stat roman, Cato. Au fost adoptate nume precum Lucian, Diomede, sau Pitagora. Locurile au fost de asemenea secretizate prin nume de cod.
De exemplu , sediul societatii, aflat la Munchen, era ascuns sub pseudonimul de "Atena". Membrii societatii isi trimiteau mesaje incifrate. Numele lunilor anului au fost schimbate, iar numaratoarea anilor se facea dupa modelul persan, luand ca reper data accederii la tron ( iunie 632 d.Hr.) a lui Jezdegerd al-III-lea, ultimul dintre conducatorii sasanizi si zoroastri(persii folosesc si acum acest tip de calendar). Avand in vedere telurile revolutionare ale societatii sale si modul in care se facea politica la acea vreme, secretizarea constituia un element vital pentru Weishaupt.
Ordinul Iluminatilor avea trei grade, pentru care Weishaupt se inspirase din structurile masonice. Gradul inferior, numit Pepiniera, era impartit in Novice, Minerval si Illuminatus Minor. La al doilea nivel se aflau gradele masonice, respectiv Illuminatus Major si Illuminatus Dirigent. In fine, la cel mai inalt nivel se situau gradele numite Misterele, care constau in Misterele Inferioare(formate din gradele Presbiter si Print) si Misterele Superioare( cu subdiviziunile Magus si Rex).
Desi structura organizatorica a Illuminatilor seamana in anumite privinte cu cea a masonilor, exista o diferenta. In vreme ce candidatii masoni trebuiau sa-si declare credinta in Fiinta Suprema, cerinta nu era impusa celor care doreau sa adere la socieatea lui Weishaupt. Illuminati erau o organizatie laica prin excelenta, care credea in schimbarea societatii si eliberarea ei de traditiile care o incatuseaza. Milita contra proprietatii private si a unor institutii sociale de genul familiei. Unii adepti au catalogat conceptia Iluminatilor drept o noua ordine mondiala, termen folosit in prezent de multi adepti ai teoriei conspiratiei, pentru a desemna telurile supreme ale societatii secrete.Pe parcursul mai multor ani, Weishaupt si principalii sai colaboratori, au reusit sa se impuna nu numai in Bavaria, locul de origine al societatii, dar si in alte regiuni din Germania, Elvetia, si Imperiul Austro-Ungar. Marele scriitor german Goethe a fost unul dintre initiati, la fel ca si conducatorii din Weimar si Gotha. Popularitatea si nivelul aderentei de care s-a bucurat societatea la apogeul sau sunt greu de estimat. Unii cred ca au fost initiati in total circa 2000 de oameni, altii considera ca  numai 650 au atins gradul Illuminatus Minor. Numarul pare nesemnificativ la prima vedere, mai ales pentru o organizatie care isi propunea sa reformeze lumea, creand un nou tip de societate, dar majoritatea membrilor erau personalitati de seama, influenta miscarii fiind mult mai puternica decat am putea crede din simpla evocare a acestor cifre.
Deci ordinul Iluminatilor isi facea un titlu de glorie din caracterul sau secret, existenta si telurile sale au inceput sa iasa treptat la ivaela. Inca din 1782, unii masoni care nu faceau parte din Illuminati aflasera planurile lor de a folosi lojile pentru a-si largi sfera de influenta. Apoi, timp de un an sau doi, in societatea bavareza, au circulat zvonuri alarmante in legatura cu o organizatie cvasisecreta periculoasa, care activa din umbra. In 1784 si 1785, autoritatile bavareze au emis edicte care scoteau in afara legii asociatiile secrete. Misterul care invaluise pana atunci Ordinul Iluminatilor s-a destramat.
O legenda plina de culoare pune descoperirea Illuminatilor pe seama unui incident in cursul caruia un membru al organizatiei a fost lovit de trasnet. Examinand cadavrul, politia a gasit ascunse in captuseala hainei scrisori compromitatoare ale lui Weishaupt(nu se stie daca erau incifrate sau nu). In orice caz, se produsese o bresa, Illuminati erau deconspirati, si Weishaupt putea sa se astepte la tot ce era mai rau. El a ales sa fuga din Bavaria si s-a refugiat in Gotha, sperand probabil sa refaca Ordinul, dupa ce apele aveau sa se mai linisteasca. Numai ca lucrurile au luat o alta intorsatura. Politia secreta din Bavaria a gasit o ascunzatoare vasta care adapostea un mare numar de documente si scrisori ale Iluminatilor. Ele au fost facute publice, dand nastere unor reactii si controverse care au marcat practic sfarsitul acestei societati candva , secrete.
Weishaupt nu a avut prea mult de suferit ca urmare a deconspirarii Ordinului. Si-a petrecut restul vietii la Gotha, asternand pe hartie, intr-o atmosfera relativ linistita, povestea Iluminatilor , crezul si filosofia lor, si dezvaluind modul in care autoritatea disparuse din cadrul societatii. Influenta exercitata de Ordin, asupra gandirii europenea in ansamblul ei, ca si asupra evenimentelor ulterioare este dificil de cuantificat. Illuminati erau parte a curentului Iluminist, iar Weishaupt preluase multe din tezele lui Voltaire. Pe de alta parte, dupa dizolvarea organizatiei, ideile sale au fost promovate in continuare de membrii de marca ai miscarii raspanditi in intreaga Europa.

27 de comentarii:

  1. Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Sunt domnul Sullivan din Florida SUA dragut sa te cunosc. Sunt un membru deplin al unei organizații de elită, cred că ați auzit de organizația iluminată sau poate că ați dat peste francmason despre cât de reușite, bogate, puternice etc. sunt în orice fac ... folosesc acest lucru ca mediu de a recruta pe oricine este interesat să se alăture sau să știe mai multe despre această organizație (Notă: - alăturarea acestei organizații vine cu un beneficiu bun ca membru nou și, de asemenea, această organizație nu este o organizație satanică) pentru mai multe informații despre această organizație, contactați-mă pe WhatsApp + 1 (517) 306-5417 sau contactați organizația pe adresaofficialilluminati.org@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Sunt domnul Sullivan din Florida SUA dragut sa te cunosc. Sunt un membru deplin al unei organizații de elită, cred că ați auzit de organizația iluminată sau poate că ați dat peste francmason despre cât de reușite, bogate, puternice etc. sunt în orice fac ... folosesc acest lucru ca mediu de a recruta pe oricine este interesat să se alăture sau să știe mai multe despre această organizație (Notă: - alăturarea acestei organizații vine cu un beneficiu bun ca membru nou și, de asemenea, această organizație nu este o organizație satanică) pentru mai multe informații despre această organizație, contactați-mă pe WhatsApp + 1 (517) 306-5417 sau contactați organizația pe adresaofficialilluminati.org@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutări de la Marea ordine a Iluminismului pentru statul Unit și pentru întreaga lume, aceasta este o oportunitate deschisă de a se alătura părtășia celor iluminați în cazul în care vă puteți revendica visele pierdute, și, de asemenea, în cazul în care puteți vedea lumina bogăției și a fericirii fără nici un sacrificiu de sânge. Și vom plăti, de asemenea, suma de $550.000 pentru a obține toți membrii noi atunci când se alăture fraternitate și, de asemenea, la o casa de alegerea lor și locația cu investiții, împreună cu această oportunitate în viață pentru ei să fie celebru.

    BENEFICII ACORDATE NOILOR MEMBRI CARE SE ALĂTURĂ ILUMINATULUI.
    1. recompensa în numerar de $550.000.
    2. un nou elegant Dream CAR evaluate la USD $150.000 USD
    3. o casă de vis achiziționate în țara de alegerea ta.
    O lună de consultare cu cele mai bune 5 din lume.
    Liderii și 5 celebrități cele mai importante din lume. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați adresa de e-mail anterioară = illuminatiworldwideorder@gmail.com sau wahtsapp noastre + 15184145254

    RăspundețiȘtergere
  5. Ești om de afaceri, politician, muzică,
    student și vrea
    fii bogat, puternic și faimos în viață
    nevoie de putere
    pentru a-ți atinge visele îți poți atinge
    visează pentru a
    membru al Iluminatului. cu asta tu totul
    vise și
    dorințe ale inimii care pot fi realizate pe deplin dacă
    chiar vreau
    fiind membru al marilor nume ale
    Lumină-te atunci
    puteți contacta (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Țările …………………………………………… Stat.
    sau
    apelați miss sarah on și puteți adăuga har la whatsapp +2348104857337 mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Ești un om de afaceri sau o femeie, un artist, un politician și vrei să devii mare, Puternic și faimos în lume, alături de noi pentru a deveni unul dintre membrii noștri oficiali astăzi. vi se va oferi o șansă ideală de a vizita iluminatul și reprezentantul său după ce înregistrarea este finalizată de dvs., nu este nevoie de sacrificiu sau de viață umană, Frăția Illuminati aduce o bogăție și faimă în viață, aveți un acces complet pentru a eradica sărăcia departe de dvs. viata acum. Este doar un membru care a fost deja inițiat în biserica din illuminati, care are autoritatea de a aduce orice membru la biserică, așa că, înainte de a contacta pe cineva, trebuie să fii legat de cine este deja membru, alături de noi astăzi și realizează-ți visele. Odată ce ai devenit membru, vei fi bogat și faimos pentru tot restul vieții tale, iluminatii vor face ca acest membru să fie fericit. Asa ca vreau sa fii si tu membru al iluminatilor. contactați-ne azi whatapp +12349015088017 Email: markmonroy869@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Ești un om de afaceri sau o femeie, un artist, un politician și vrei să devii mare, Puternic și faimos în lume, alături de noi pentru a deveni unul dintre membrii noștri oficiali astăzi. vi se va oferi o șansă ideală de a vizita iluminatul și reprezentantul său după ce înregistrarea este finalizată de dvs., nu este nevoie de sacrificiu sau de viață umană, Frăția Illuminati aduce o bogăție și faimă în viață, aveți un acces complet pentru a eradica sărăcia departe de dvs. viata acum. Este doar un membru care a fost deja inițiat în biserica din illuminati, care are autoritatea de a aduce orice membru la biserică, așa că, înainte de a contacta pe cineva, trebuie să fii legat de cine este deja membru, alături de noi astăzi și realizează-ți visele. Odată ce ai devenit membru, vei fi bogat și faimos pentru tot restul vieții tale, iluminatii vor face ca acest membru să fie fericit. Asa ca vreau sa fii si tu membru al iluminatilor. contactați-ne azi whatapp +12349015088017 Email: markmonroy869@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Ești un om de afaceri sau o femeie, un artist, un politician și vrei să devii mare, Puternic și faimos în lume, alături de noi pentru a deveni unul dintre membrii noștri oficiali astăzi. vi se va oferi o șansă ideală de a vizita iluminatul și reprezentantul său după ce înregistrarea este finalizată de dvs., nu este nevoie de sacrificiu sau de viață umană, Frăția Illuminati aduce o bogăție și faimă în viață, aveți un acces complet pentru a eradica sărăcia departe de dvs. viata acum. Este doar un membru care a fost deja inițiat în biserica din illuminati, care are autoritatea de a aduce orice membru la biserică, așa că, înainte de a contacta pe cineva, trebuie să fii legat de cine este deja membru, alături de noi astăzi și realizează-ți visele. Odată ce ai devenit membru, vei fi bogat și faimos pentru tot restul vieții tale, iluminatii vor face ca acest membru să fie fericit. Asa ca vreau sa fii si tu membru al iluminatilor. contactați-ne azi whatapp +12349015088017 Email: markmonroy869@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. ÎNSCRIEȚI-VĂ LA ILLUMINATI AZI ȘI DEVENIȚI BOGAT ȘI FAMOS. Ești om de afaceri sau de afaceri, pastor, politician, muzician, medic, fotbalist, student? Vrei să fii celebru, bogat și puternic? Alăturați-vă astăzi frăției Illuminati și lăsați-vă visele să devină realitate, deveniți membru astăzi și primiți imediat suma de 600.000 $ și 300.000 $ în fiecare săptămână. Deveniți cel mai bogat, cel mai faimos și mai puternic om din orașul dvs. și din lume. Alătură-te fratelui Illuminati unde nu trebuie să împărtășești sânge pentru a te îmbogăți. Beneficiul dvs. va fi trimis direct în portofelul blockchain după inițierea dvs., deci nu aveți de ce să vă speriați: Contactați-ne astăzi prin WhatsApp: +1 (513) 795 8209

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună ziua, vizualizatorul meu este aici pentru a-mi împărtăși mărturia despre cum m-am alăturat în sfârșit frăției Illuminati și am devenit BOGAT, FAMOS ȘI PUTERNIC, am încercat tot posibilul să devin membru al capotei, dar am fost înșelătorie de mai multe ori, mărturie pe net, așa că am contactat agentul, mi-a fost atât de teamă că îmi va cere mulți bani înainte să mă pot alătura, dar spre marea mea surpriză mi-a cerut doar să cumpăr articolele pe care le-am făcut și astăzi sunt atât de fericit că spun lumii care sunt bogate și au reușit să construiască multe afaceri cu toate acestea, am suma de 20 de milioane de dolari în contul meu personal și sunt, de asemenea, cunoscut în întreaga lume cu afacerea pe care mi-a dat-o Illuminati și, de asemenea, am puterea de a face asta ceea ce vreau ...... Știu că atât de mulți oameni pot fi pe banda mea și caută ajutor aici este e-mailul lor oficial: rp3148128@gmail.com Whats-app: ++ 1 (513) 795-8209 ) FERIȚI-VĂ DE SCAMMERS ȘI TREBUIE SĂ FIȚI DUPĂ VÂRSTA DE 18 ANI.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună ziua tuturor Vreau să folosesc rapid acest mediu pentru a împărtăși o mărturie despre modul în care am fost direcționat către un membru Legit și real Illuminati care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și viață bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a deveni membru al Illuminati și am fost înșelat cu suma de 3.000 de dolari, am devenit atât de disperată când am devenit membru online, care nu mă va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten de-al meu care a devenit recent membru, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, ea mi-a vorbit despre un bărbat numit Tony Vincent, care este marele maestru din întreaga Africa. Așa că am solicitat să devin membru Illuminati cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile cu privire la modul de a deveni membru în două (2) zile, am devenit membru și suma de 1,5 milioane de dolari a fost depusă în contul meu bancar, așa că vreau pentru a sfătui pe oricine dorește să devină membru ar trebui să-l sune / WhatsApp +2349023046719 sau să trimită un e-mail (newmemberbenefits@gmail.com) nu știe că face acest lucru, mă rog ca Lucifer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în viața mea .

    RăspundețiȘtergere
  12. CAUȚI BOGATE, FAME, PUTERE, PROTECȚIE, SOLUȚIE, CUNOAȘTERI, ÎNȚELEPCIUNE ETC?
    Ești bărbat sau femeie de afaceri, politician, muzician, pastor, avocat, actor, actriță, bancher, fotbalist, model, absolvent, student, inginer Și vrei să fii bogat, celebru și puternic în viață?
    ACEASTA ESTE OPORTUNITATEA DUMNEAVOASTRĂ DE AUR ȘI NICI UN SACRIFICIU UMAN. Marea confrerie Illuminati te va face bogat, puternic, celebru și bogat. Vă puteți realiza toate visele și dorința inimii, fiind membru al frăției Illuminati, viață lungă și prosperitate aici pe Pământ, și există mari beneficii și recompense.
    Dacă vrei cu adevărat să devii membru al marilor Illuminati, contactează-ne astăzi.
    E-mail ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
    Telefon ....: +1 (707) 6027784

    RăspundețiȘtergere
  13. ACEST ESTE UN MESAJ OFICIAL ILLUMINATI ÎN LUME NOTĂ: NU EXISTĂ SACRIFICARE UMANĂ ȘI ILUMINATI NU CERĂ TAXA DE ÎNREGISTRARE Puteți contacta agentul templului prin WhatsApp: +44 151-808-0064
    Ești om de afaceri, om politic, pastor, muzician? Vrei să fii bogat,
    celebri, puternici în viață, alătură-te cultului frăției Illuminati
    azi și obțineți o sumă bogată instantanee de. 1 milion de dolari pe săptămână și gratuit
    Mașină oriunde ai alege să trăiești în această lume și să primești chiar $
    1.000.000 ca beneficiu pentru a începe o viață nouă.

    Trebuie să aveți cel puțin 20 de ani înainte de a putea contacta partenerii noștri E-mail: worldillluminatitemple666@gmail.com sau whatsapp +44 (151-808-0064)

    RăspundețiȘtergere
  14. ACEST ESTE UN MESAJ ILUMINAT OFICIAL ÎN LUME
    NOTĂ: NU ESTE IMPLICAT SACRIFICIUL UMAN ȘI ILLUMINATI NU CERĂ TAXA DE ÎNREGISTRARE
    Puteți contacta agentul templului prin WhatsApp: +1 661-777-5633

    Ești om de afaceri, politician, muzician? Vrei să fii bogat

    celebru, puternic în viață, se alătură cultului frăției Illuminati

    astăzi și obțineți o sumă bogată instantanee de. 1 milion de dolari pe săptămână și gratuit

    Mașină unde alegeți să locuiți în această lume și să obțineți chiar $

    1.000.000 ca beneficiu pentru a începe o viață nouă.


    Trebuie să aveți cel puțin 20 de ani înainte de a putea contacta partenerii noștri
    E-mail: iluminate666temple@outlook.com sau
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    RăspundețiȘtergere
  15. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, îl poți contacta pe marele maestru pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ....
    e-mail direct la: jameswiiiamilluminate@gmail.com
    Număr Whatsapp: +2348157034327

    RăspundețiȘtergere
  16. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, îl poți contacta pe marele maestru pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ....
    e-mail direct la: jameswiiiamilluminate@gmail.com
    Număr Whatsapp: +2348157034327

    RăspundețiȘtergere
  17. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, îl poți contacta pe marele maestru pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ....
    e-mail direct la: jameswiiiamilluminate@gmail.com
    Număr Whatsapp: +2348157034327

    RăspundețiȘtergere
  18. BINE AȚI VENIT LA ILUMINAȚII:
    Doriți să vă modernizați stilul de viață și să-l faceți mai mare în viață și să lăsați o viață mai bună, apoi veniți și ALĂTURAȚI-VĂ LA MAREA ILUMINATI NOUA ORGANIZARE DE ORDINE MONDIALĂ pentru a deveni membru al platformei Miliardari , etc, trimiteți-ne un e-mail la: iluminatisecretsofsuccess@gmail.com Fiecare membru nou va primi 20.000.000,00 USD ca beneficiu și 90.000.00 USD ca plată lunară pentru (șase) luni și un nou Mercedes Benz-AMG C63 S Coupé, dacă sunteți interesat Contactați acum pe WhatsApp: +33758465077 pentru proceduri.

    RăspundețiȘtergere
  19. SALUTĂRI DE LA MARE-MAESTRU! ÎN CEEA CE PRIVEȘTE DEVENIȚI MEMBRU AL MAREI ILUMINAȚII, VĂ BINEȚI VENIT. Faceți parte din ceva profitabil și special (BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA ILUMINAȚILOR). Sunteți POLITICIAN, INGINER, DOCTOR, ANTRENATOR, MOD EL, LICENȚAT / STUDENT, SAU L-AȚI ÎN MINTE SĂ VĂ EXPANDIȚI AFACEREA PENTRU A DEVENI MINȚI MARI. Este, de asemenea, relevant să știți că pentru a deveni membru și a câștiga suma de 100.000.000 USD, ca salariu lunar de membru Illuminati. „OPORTUNITATE” Marea organizație Illuminati te îmbogățește și unele dintre aceste celebre AURI din lume, te vor ridica din rădăcina ierbii și te vor duce la înălțimi mai mari dacă ai aspirat mult timp să fii și împreună vom conduce lumea cu marea și puternica putere a Illuminati, viață lungă și prosperitate aici pe pământ cu viață eternă și jubilare. contactați-ne prin poștă oficială: iluminatieuropeheadquarter@gmail.com sau wahtsapp +34632600778

    RăspundețiȘtergere
  20. 🔺 Vrei să fii celebru, bogat și puternic? Faceți parte din această organizație de elită numită Frăția Illuminați, plină de lideri mondiali, autorități de afaceri, artiști și îmbogățiți-vă cu avantajul dvs. și primiți, de asemenea, o nouă casă de alegere. Răspunde trimițând da
    WhatsApp: +1 (252) 232-7463
    E-mail: contactilluminatipm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. mesaj oficial al Frăției Illuminați către lume. Dacă sunteți om de afaceri sau femeie, artist, politician, pastor, student, muzician pentru a vă îmbogăți, faimos, puternic și în orice circumstanță vă aflați, alăturați-vă astăzi cultului fraternității Illuminati și îmbogățiți-vă imediat ce deveniți membru și o sumă uriașă de bani și o casă gratuită în orice loc din lume în care alegeți să locuiți și chiar să câștigați 10 milioane de dolari pentru a începe o afacere.

    BENEFICII PENTRU NOI MEMBRI ÎNĂRĂRI LA ILLUMINATI.

    1. Premiu în numerar de 100.000.000 USD

    2. O mașină nouă și elegantă de vis, în valoare de 500.000,00 USD

    3. Casa de vis achizitionata in tara la alegere

    4. Serviciu VIP la toate aeroporturile din lume.


    Dacă sunteți interesat, contactați acum reprezentantul sau sunați-l pe WhatsApp. +1 (757) 354-3107
    + Trebuie să aveți cel puțin 25 de ani pentru a contacta partenerii noștri dacă sunteți student. E-mail: litisociatyorder2013@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. MĂRTUIRE CUM M-AM ALĂTURAT ILLUMINATI 666 TEMPLE
    NOTĂ: MEMBRII ILLUMINATI NU DEZVULAZĂ NICIO IDENTITATE PRIN WHATSAPP, FACEBOOK, INSTAGRAM ETC
    NU EXISTĂ NU IMPLICĂ SACRIFIC UMAN
    666illuminatiagent666@gmail.com

    La început, am crezut că este o înșelătorie pentru că în zilele noastre este greu să găsesc oameni autentici pe internet până când am decis să încerc,
    Și toată viața mea s-a schimbat în doar 6 zile

    BENEFICII PENTRU NOI MEMBRI
    1. O casă în orice țară la alegere.
    2. O nouă mașină de vis.
    3. Suma de 1 milion de dolari pentru a începe o nouă viață ( 6.000.000$ )

    Trebuie să aveți cel puțin 18 ani înainte de a putea contacta partenerii noștri
    E-mail: 666illuminatiagent666@gmail.com
    666illuminatiagent666@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. MĂRTUIRE CUM M-AM ALĂTURAT ILLUMINATI 666 TEMPLE
    NOTĂ: MEMBRII ILLUMINATI NU DEZVULAZĂ NICIO IDENTITATE PRIN WHATSAPP, FACEBOOK, INSTAGRAM ETC
    NU EXISTĂ NU IMPLICĂ SACRIFIC UMAN
    666illuminatiagent666@gmail.com

    La început, am crezut că este o înșelătorie pentru că în zilele noastre este greu să găsesc oameni autentici pe internet până când am decis să încerc,
    Și toată viața mea s-a schimbat în doar 6 zile

    BENEFICII PENTRU NOI MEMBRI
    1. O casă în orice țară la alegere.
    2. O nouă mașină de vis.
    3. Suma de 1 milion de dolari pentru a începe o nouă viață 6.000.000$

    Trebuie să aveți cel puțin 18 ani înainte de a putea contacta partenerii noștri
    E-mail: 666illuminatiagent666@gmail.com
    666illuminatiagent666@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu ratați să vedeți lumina. Banii, puterile, faima și bogăția devin titlul tău într-o clipă. Dacă sunteți interesat să vă alăturați frăției Illuminati, Pentru inițierea dvs. online, Indiferent unde vă aflați. Nicio distanță nu poate afecta munca Baphometului nostru. spune da viselor tale. Salut Baphomet..

    1. O recompensă în numerar
    2. O nouă mașină de vis elegantă
    3. O casă nouă în orice țară la alegere.
    4. O lună de vacanță (plătită integral) la destinația turistică de vis.
    5. Influențează-ți marca/afacerea la nivel mondial
    6. Protecție împotriva tuturor asupritorilor
    7. O schimbare totală a stilului de viață
    8. Acces la Bohemian Grove
    9. Întâlnire rezervată cu lideri de top și celebrități de top din țara ta.
    10. 550 de mii de dolari pentru a începe o nouă viață.

    Contactați-ne acum prin e-mail: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    sau numărul WhatsApp: +393512365483


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    RăspundețiȘtergere
  25. Salutări de la marele ORDIN AL ILLUMINATILOR către statul unit și peste tot în lume, aceasta este o oportunitate deschisă de a vă alătura frăției Iluminaților unde vă puteți recupera visele pierdute și, de asemenea, unde puteți vedea lumina bogăției și fericirii. fără nici un sacrificiu de sânge. Și plătim, de asemenea, suma de 500.000 USD pentru a saluta toți membrii noi pe măsură ce se alătură fraternității și, de asemenea, o casă la alegerea lor și locația lor cu investiții, împreună cu această oportunitate în viață pentru ei de a fi faimoși.

    BENEFICII ACORDATE NOI MEMBRI CARE SE ALĂRĂ LA ILLUMINATE.
    1. O recompensă în numerar de 500.000 USD USD.
    2. Un nou Sleek Dream CAR evaluat la 200.000 USD USD
    3. O casa de vis cumparata in tara pe care o alegeti si multe altele

    NOTĂ; te poți alătura frăției Illuminati  de oriunde în lume India, Turcia, Africa, Statele Unite, Malaezia,
    Dubai, Kuweit, Regatul Unit, Austria, Germania, Europa. Asia, Australia etc.,

    NOTĂ: dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați prin intermediul nostru
    e-mail:  greatilluminati94@gmail.com

    Salutări TEMPLE ILLUMINATE STATELE UNITE

    RăspundețiȘtergere
  26. ACESTA ESTE ANUNȚUL OFICIAL AL ​​LUMINII ÎN LUME
    NOTĂ: EXPLICATIILE UMANE NU SUNT INCLUSE
    Puteți contacta reprezentantul templului prin WhatsApp: +
    905344501179
    Ești om de afaceri, politician, muzician, student? Vei fi bogat, faimos, puternic în viață, te vei alătura astăzi culturii frăției Illuminati și te vei îmbogăți instantaneu. 1 milion de dolari pe săptămână și o casă liberă. Oriunde ați alege să trăiți în această lume și chiar să câștigați un salariu de 50.000.000 USD pe lună...

    Beneficii pentru noii membri care sunt membri Illuminati.
    O casă în orice țară la alegere.
    2. O nouă mașină de vis în valoare de 1.500.000 USD.
    O șansă de a-i întâlni pe cei mai buni bărbați bogați din lume.

    Trebuie să aveți cel puțin 25 de ani pentru a contacta partenerii noștri Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com contactați acest număr real WhatsApp: +905344501179

    RăspundețiȘtergere
  27. ANUNȚ PENTRU LUME
    NOTĂ: ILLUMINATI NU COMUNICA PRIN WHATSAPP, FACEBOOK, INSTAGRAM ETC
    NU EXISTĂ NU IMPLICĂ SACRIFIC UMAN
    666illuminatiagent666@gmail.com

    Ești om de afaceri sau femeie, politician, muzician, vrei să fii bogat, faimos, puternic în viață, alătură-te Frăției Illuminati 666
    La început, am crezut că este o înșelătorie pentru că în zilele noastre este greu să găsesc oameni autentici pe internet până când am decis să încerc,
    Și toată viața mea s-a schimbat în doar 6 zile

    BENEFICII PENTRU NOI MEMBRI
    1. O casă în orice țară la alegere.
    2. O nouă mașină de vis .
    3. Suma de 1 milion de dolari pentru a începe o nouă viață ( 1000.000$ )

    Trebuie să aveți cel puțin 18 ani înainte de a putea contacta partenerii noștri
    E-mail: 666illuminatiagent666@gmail.com
    666illuminatiagent666@gmail.com

    RăspundețiȘtergere